background

Testimonials

Maris Kemp, Eindhoven
Yes yes yes........10,4 kilo kwijt!!!! Super vet!!! Mede mogelijk gemaakt door Elies Ansems Borremans en Harry Raaijmakers. En natuurlijk ook mijn man en de kids!!!
Ik zal me even voorstellen:
Ik ben Maris woon in Eindhoven en ben inmiddels 3 kinderen verder. Voordat ik zwanger werd van de derde (Timmy) was ik al flink aangekomen door het stoppen met roken.
Je snapt het natuurlijk… tijdens de zwangerschap kwamen er nog ettelijke kilo’s bij.

Nu zijn we bijna 3 jaar verder en heb ik de sportieve schoenen aangetrokken, want er moest íets gebeuren. Via via belandde ik met mijn vriendin bij HealthCity, waar je onder begeleiding van Harry d.m.v. dieet en fitness kan afvallen.

En inderdaad nu bijna 8 weken verder ben ik 15 kilo kwijt. Ik ben nog niet klaar, maar voel me super!!

Tnx Harry

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Gerard (51), Eindhoven
Na 15 jaar op de bank veel sport gekeken te hebben maar niets doen, ben ik gaan fietsen. Dat ging redelijk, maar na de winter werd ik uit het wiel gereden en een berg of heuvel in Limburg was een drama. Te veel gewicht en te weinig kracht, aanpassen dus. Dieet en/of leefregels dat is niets voor een bourgondische Brabander. Door meer te bewegen kan je er ook voor zorgen dat er meer calorieën verbrand worden, dan er in gaan en dan ga je ook afvallen.
Harry helpt mij hier uitstekend bij. Hij motiveert mij en zorgt er voor dat ik net iets verder ga dan ik voor mezelf zou doen en het toch leuk blijf vinden. Afwisselende trainingen en zijn goed humeur werken aanstekelijk. Ik ben van nature niet hard voor mijzelf en Harry weet goed de balans te vinden in het motiveren zonder te veel te pushen. Hij past zich prima aan aan de persoon die hij voor zich heeft.

Nu 4 maanden verder 7 kilo minder en ik fiets in de groep veelvuldig op kop. De heuvels race ik nog niet direct op, maar ik kom boven zonder een voet aan de grond. Ik ben er blij mee en de complimenten "Jezus wat zie je er goed uit" zijn ook niet verkeerd.

Thanks Harry!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Johan (30), Gemert
Een leven met FUN PT:
Op het moment dat ik dit stuk schrijf ben ik 30 kilo afgevallen. Halverwege juni zijn we begonnen met het programma bij FUN PT. Het programma houdt in dat je een dieetprogramma volgt gedurende 4 weken en 2 maal per week een uur sport onder begeleiding van een personal trainer (in ons geval Harry Raaijmakers).
Harry vroeg ons of we met heel de familie bij hem van start wilden gaan bij het opstarten van zijn bedrijf. En hoewel ik natuurlijk graag wat kilo's kwijt wou, was ik niet meteen heel enthousiast. In de zomer was ik al 4 of 5 dagen in de week aan het sporten en ik zag dat niet zo zitten om dit te combineren. Uiteindelijk ben ik toch met FUN PT in zee gegaan, omdat de rest van de familie dit ook deed en je samen toch sterker staat, dan dat je zoiets alleen doet.
De laatste jaren viel ik in de zomer wel altijd af, maar dit kwam er vaak ook wel weer aan. Dit was voor mij ook wel een reden en een motivatie om met het trainingsprogramma te beginnen. Met een stuk begeleiding wou ik ook bereiken dat de kilo's die ik in de zomer af zou vallen , eraf zouden blijven. Dit heb ik ook als doel geformuleerd bij de intake van FUN PT.

In de eerste weken hebben we gewerkt aan een stukje lichaamskracht en een programma gevolgd dat gericht is op gewichtsverlies. Dit werd gedaan door o.a. Gevarieerde balansoefeningen en trainingen gericht op core-stability. Zeker omdat ik er zonder verwachtingen in was gegaan ging er een nieuwe wereld qua trainingen voor me open. We trainden destijds spiergroepen waarvan ik niet eens wist dat ik ze had. En ik kwam er achter dat mijn lichaamshouding op verschillende plekken niet goed was, wat in het verleden weer geleid heeft tot verschillende blessures en pijntjes. Door deze houdings- en balansprobleempjes in het begin aan te pakken kun je later meer gericht trainen en je lichaamzwaarder belastte merkte ik in een later stadium.
Na anderhalve maand zijn we met name op explosiviteit gaan trainen, omdat het volleybalseizoen voor de deur stond. De resultaten die we daar mee behaald hebben, daar profiteer ik nu wekelijks van tijdens de volleybaltrainingen en wedstrijden.
Nadat we de 4 weken van diëten hadden afgerond zijn we overgegaan naar een bepaald eetpatroon, waarbij je vrij bent in wat je eet, maar waarbij bepaalde producten (o.a. suikers en koolhydraten) minimaliseert. Dit zorgt ervoor dat je gewoon voldoende, gezond en heel lekker kunt eten, zonder dat je continu op een schema moet kijken watje die dag mag eten. Het wordt door FUN PT gestimuleerd dat je een regelmatig patroon creëert met gezonde voeding, waarbij je zoveel mogelijk zelf kookt en op gezette tijden eet.

Waar FUN PT voor mij voor staat is:
• op een gezonde manier aan je lichaam werken, waarbij je niet al je vrije aan dit doel hoeft te spenderen.
• een gevarieerd programma volgen, waarbij je door tal van verschillende oefeningen naar bepaalde doelen werkt.
• verantwoord bezig zijn met lijnen, waarbij je door advies je grenzen op leert zoeken, zonder dat je hier overheen gaat.
• een personal trainer die met je begaan is en geïnteresseerd in je is. Dit stopt niet op het moment dat je bij FUN PT de deur uit loopt na een uur sporten. Je kunt altijd bij je trainer terecht met vragen of voor adviezen.
• helemaal kapot gaan tijdens een training, vervolgens op weg naar huis merken dat je conditie en herstelvermogen in een paar maanden erg verbeterd is en vervolgens moe en zeer voldaan thuis komen.

Als je twijfelt, net als ik deed, om met een personal trainer van FUN PT in zee te gaan, kan ik alleen maar zeggen “DOEN”! Ik heb jaren gedacht dat ik mijn doelen zonder begeleiding zou bereiken. Nu merk ik pas dat je gewoon zelf niet de kennis hebt om te bepalen waar je op moet letten en wat je moet doen. Dus wil je verantwoord en op een leuke manier afvallen, dan kan ik FUN PT alleen maar aan raden.
Ik voel me in ieder geval super!! Thnx Harry!