background

Wij zijn FUN PT

Welkom op deze website en gefeliciteerd met je eerste stap naar succes! Natuurlijk draait het bij ons alleen om jou en jouw doel, maar misschien wil je wel weten wie wij zijn.

Harry Raaijmakers :: Eigenaar/Personal TrainerHarry Raaijmakers :: Eigenaar/Personal Trainer
Ik ben Harry Raaijmakers (29) en ik werk sinds 2000 met veel enthousiasme in de sport. Hieronder een korte opsomming van de ervaring die ik heb in lifestyle en sport. De passie en kennis die ik heb, wil ik graag doorgeven aan jou!

Kwalificaties:
Fontys Sport Hogeschool (Fitness, Gezondheid en Welzijn)
VT-3 trainer volleybal
AALO fitness master
LAPT BE en TE
LAPT Re-size
LAPT red labelErvaring:
Bootcamp trainer: 2013 - heden
Personal trainer: 2006 en 2013 - heden
Volleybaltrainer C-jeugd tot 1e klasse senioren: 2000 - 2011
Fysiek trainer Dames VC Weert (Erediv.): 2005 - 2006
Fitnesservaring (ook groepslessen): 2002 - heden

Specialiteiten:
Functioneel trainen op elk niveau
Mental coaching
Plezier in trainingen
Boksfit


Bob Roosen :: Personal TrainerBob Roosen :: Personal Trainer
Mijn naam is Bob Roosen (26) en ik ben er voor je om jou je doelen te helpen behalen. Of je nu sportspecifiek wilt trainen, jezelf krachtiger, fitter en dus lekkerder wilt voelen, af wilt slanken of spiermassa wilt kweken, bij ons ben je aan het juiste adres! Momenteel ben ik bezig mijn HBO-studie tot bewegingsdeskundige af te ronden. Dit doe ik door bij PSV Eindhoven als fysiek trainer mijn onderzoek te doen en mijn scriptie te schrijven. Naast mijn studie heb ik het traject tot Personal Trainer van AALO doorlopen en heb ik cursussen gevolgd op het gebied van functionele training en fysieke training voor voetballers. Afgelopen jaar heb ik 6 maanden in Tuvalu (South Pacific) doorgebracht om het nationale voetbalteam te trainen en een jeugdopleiding op te zetten. Daarvoor ben ik geruime tijd als trainer werkzaam geweest bij Health City Eindhoven. Ook voor tips en informatie over voeding kun je bij me terecht. Binnen mijn HBO-minor "voeding" heb ik namelijk onderzoek gedaan naar de relatie tussen sport en voeding. Zoals je ziet is sport en training mijn "rode draad door het leven". Met mijn kennis en ervaring, die ik de afgelopen 8 jaar heb opgedaan, wil ik samen met jou de juiste balans vinden tussen training en voeding om jouw doel te bereiken!